Nyt kursus: 5 tibetanere & yin yoga

Prøv “kilden til evig ungdom”

Nu kan du få boostet din energi og vitalitet med en skøn kombination af de fem tibetaner og yin yoga – kyndigt instrueret af Gitte Andersen. Dette forløb kører over 7 uger x 1½ time.

De fem tibetanere er et system af fem enkle yogaøvelser, som holder kroppen i form og giver fornyet energi og velvære.

Øvelserne aktiverer hele kroppens energi balance og dermed dens naturlige evne til at helbrede sig selv.

De fem tibetanske riter, som øvelserne kaldes, laves i en bestemt rækkefølge, hver øvelse laves 21 gange. Dermed opnås balance i kroppens 7 energicentre – chakraer.

Jeg bygger dem langsomt med individuelle modificeringer op, så din krop kan følge med og samtidigt leger vi nogle yinyoga øvelser ind.

Yinyoga er langsomme dybe stræk, med rigtig god tid til at mærke efter, lytte til vejrtrækningen og opøve mindfulness.

Yinyoga er rettet mod bindevæv, led, samt meridianbanerne, således at dine led bliver mere smidig og samtidigt øge flowet af energi (Qi) i meridianerne. I yinyoga er du i passive stillinger i 3- 5 min, hvor du giver dig hen til tyngdekraften.

De fem tibetanske riter og yinyoga kan virke udrensende samt normaliserer ubalancer i kroppens syv energicentre og kroppens meridianbaner.

Selve øvelserne er enkle og nemme at lave, men de virker i dybden, og hvis du får dem ind i din rutine, er det øvelser du har gavn af resten af livet. Mange oplever at øvelserne fornyer ens livskraft og sinker aldringsprocessen. Derfor kaldes De 5 Tibetanere også “Kilden til evig ungdom”.

Instruktør: Gitte H. Andersen, Yin yoga lærer
Periode: 6 mandage fra den 27/2 til den 11/4
Tidspunkt: kl. 19:00 – 20:30

 

Pris for 7 mandage á 1½ time: 650 kr.