Mød Birgitte

Hej! Tak fordi du ville møde mig

Mit navn er Birgitte Reinhold Jakobsen. Jeg er en voksen kvinde, som det meste af mit liv har kørt karriereræs med 180 i timen (eller der omkring).

Når jeg i en moden alder valgte at springe ud som yogalærer og yogastudie indehaver, var det fordi jeg selv havde oplevet, hvor stor og positiv effekt yoga og meditation kan have. Og fordi jeg håber, at kunne inspirere, motivere og guide andre til at give yoga, meditation og mindfulness en chance.

Min “yoga journey”

Startede i januar 2011, hvor gode venner overtalte mig til at tage til Kovalam i Indien for et ophold med yoga, meditation og Ayurveda behandling.

Jeg ankom som et vrag! Fuldstændig bombet fysisk efter endt kræftbehandling (operation, kemo, stråler og hele pivtøjet) og psykisk nedbrudt på kanten af en depression (efterreaktion på sygdommen kombineret med en meget ubehagelig konflikt på jobbet).

Jeg oplevede nærmest opholdet som en mirakelkur. Både krop og sind tog en komplet U-vending, og jeg vendte hjem fyldt med optimisme, tro på fremtiden og positiv energi.

To år efter tog jeg igen til Indien – på en skøn og indholdsrig tur fyldt med yoga, meditation og Ayurveda.

Min mission

Da jeg kom hjem, kom svaret omkring min mission og fremtidige virke lige så stille til mig og min drøm begyndte at tage form.

Jeg brænder for at bringe alt det gode, som yoga og meditation har givet mig, videre til andre.

Jeg besluttede mig derfor for,at jeg også ville tage en komplet U-vending i mit arbejdsliv for at kunne realisere denne drøm.

I maj 2014 åbnede jeg mit eget yogastudio i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Syv år senere valgte jeg at flytte studiet til de nuværende lokaler i Pindborggade 4A i Sæby.

Min yoga baggrund

Mindfulness & Hatha Yoga i skøn kombination

Jeg har taget følgende uddannelser og kurser indenfor yoga og mindfulness:

  • I juli 2014 var jeg igen til Spanien for at fuldføre Mindfulness Meditation MBSR Teacher Training og dermed opnå certificering på området.
  • I efteråret 2013 tog jeg uddannelsen til Mindfulness instruktør ved AtWork.
  • I juli 2013 afsluttede jeg min uddannelse som Therapeutic Mindful Hatha Yoga Teatcher ved Mindful Yoga Academy i Spanien, hvilket giver mig ret til RYT200 certificering ved Yoga Alliance UK & USA.