Jeg ELSKER at holde retreats 

Siden 2014 har jeg hjulpet tusindvis af mennesker med at finde større ro, styrke, vitalitet og livsglæde gennem yoga og mindfulness – både i mit eget yogastudio og på retreats i ind- og udland.

Hver gang har det været en stor glæde for mig at se og opleve, hvordan (ofte meget) forskellige mennesker både har fundet hinanden i et dejligt uhøjtideligt fællesskab – men ikke mindst har fundet lidt mere ind i sig selv og er taget hjem med nye brugbare indsigter og redskaber.

Skriv dig på retreat maillisten med knappen herunder. Så får du besked, når der er nyt om retreats – og kun det. Du kan naturligvis afmelde med et enkelt klik.

Rul ned og læs lidt mere om, hvad jeg tilbyder og lægger vægt på

Masser af gode yogaoplevelser for alle

 Min yoga er blid men intens. Jeg lægger stor vægt på at yoga skal være for alle. Både nybegynderen og den mere erfarne skal have en god yogaoplevelse – hver gang.

Jeg har stor erfaring i at guide på flere niveauer, så der både er forslag til at gøre det lettere eller lidt mere avanceret.

Det vigtigste er, at alle føler sig så trygge, at de kan overgive sig til gå ind i den sanselige og fordybende oplevelse af yogaen.

Typisk vil vi lave yoga to gange pr. dag. Et blidt og dynamisk flow med hatha m.m. om morgenen og rolig yin yoga sidst på eftermiddagen. Der er nyt program hver dag.

Mindfulness m.m.

Jeg bestræber mig på at integrere mindfulness i både hatha og yin yoga øvelserne. Derudover vil vi altid indlede og afslutte med en mindfulness øvelse.

På nogle rejser vil der være decideret undervisning med en kombination af meditation, øvelser, oplæg og dialog. På andre vil der være et tilbud om podcasts eller andet online materiale, som kan bruges før, under eller efter retreatet.

Omfanget, emnerne og strukturen vil afhænge af det enkelte retreat og fremgå af programmet.

Det er naturligvis altid frivilligt, om du vil deltage eller springe over.

Et varmt, rummeligt og uforpligtende fællesskab

Uanset om du rejser alene eller med en partner/ven/veninde, så vil gruppen udgøre en ekstra bonus for din rejse.

Jeg har oplevet grupper, som var så forskellige i alder, typer, yogaerfaring m.m. at jeg var lige ved at blive bekymret. Men de bekymringer blev gjort til skamme. De gav plads til hinanden og til rigtig mange gode oplevelser, vandreture, snakke og høj latter. Mange har holdt kontakten i årevis.

Det skal være naturligt og uforpligtende, og der er naturligvis plads til, at man trækker sig, hvis man har brug for tid alene.

Jeg ser det som min opgave, at ingen skal føle sig alene. Derfor er jeg tovholder og koordinator på f.eks. ønsker om en udflugt eller at gå ud at spise sammen (hvis det er aktuelt)

Skønne destinationer

Destinationen og omgivelserne er vigtige for den gode retreat oplevelse. Jeg lægger vægt på en smuk beliggenhed og at stedet har sjæl og charme. Der skal naturligvis også være god komfort og god mad.

Tidligere destinationer har været Madeira, Gran Canaria, Kreta og Danmark (Skagen, Ålbæk, Sæby, Vemb, Rønde ).

Lige nu har jeg flere spændende retreats i støbeskeen. Skriv dig på interesse-listen, hvis du vil have besked, når der er nyt.

Det siger tidligere  retreat deltagere

Det har været den mest fantastiske uge med fin balance mellem yoga, bjergvandring og mindfulness.

Birgitte har med sin gode indlevelse/intuition givet mig lige nøjagtig det, som jeg tog til Gran Canaria for at opnå – nemlig glæde og ro i mig selv og sammen med andre.

Jeg kan varmt anbefale andre at rejse med Birgitte, som gør et stort arbejde for at alle hendes rejsedeltagere får det bedste udbytte af rejsen.

Kirsten Poulsen

Det har været så fin en uge, med dejlig yoga i selskab med de sødeste deltagere.

Alt er foregået i en uhøjtidelig og tryg atmosfære. Retreatet kunne tilbyde noget både for den meget aktive deltager og for den som havde brug for at læne sig tilbage og nyde de skønne omgivelser, eller bare at tage en stille dag for sig selv.

Rigtig fint og varieret køkken var rammen om sjove måltider med både grin og vin 🙂

Jeg kan kun anbefale at bruge en uge sammen med skønne Birgitte, som hele ugen var meget opmærksom og med fin sans og respekt for den enkelte deltager.

Mille Marie Mouritsen

Det har været en fantasktisk rejse til midten af Gran Canaria, oppe i bjergene, tæt på den smukke og rå natur og alligevel med komforten i et skønt wellnesshotel.

Årstiden var perfekt, det var ikke for varmt og heller ikke for koldt, til en uge med vandring og yoga.

At rejse med 18 fremmede mennesker var en skøn oplevelse. Det var berigende at møde nye mennesker med mange fælles interesser og den åbenhed man blev mødt med, gjorde det let og uproblematisk.

Birgitte er en sød og varm personlighed, med en rar og rolig stemme, således at yoga- og mindfullness timerne var behagelige at være i.

Det er en god kombination, yoga, mindfullness og vandring, som gav mig blod på tanden til mere af det hele og så lidt til. Min motivation er i top og mit humør er steget væsentligt i ugerne efter hjemkomsten.

Det vil til hver en tid være en klar opfordring fra mig, at forkæle sig selv med en rejse, der med Birgitte i front var fantastisk godt planlagt.

Tina H. Kalckar