WORKSHOP

Kom og oplev magien i yoga med essentielle olier

er afholdt

Kun 145 kr. (begrænset antal pladser)

INVITATION

  Æteriske essentielle olie har gennem de seneste år vundet stigende popularitet.

  Rigtig mange har nemlig opdaget oliernes næsten magiske virkning på deres velbefindende – både fysisk og psykisk.

  En af dem, der er klog på olierne er Anne B. Pallesgård, som desuden er en dygtig yogalærer med eget studio – Gaia Yoga i Aabybro.

  Det er lykkedes mig at overtale Anne til at komme til Karma Studio i Sæby og afholde en skøn og spændende workshop. Så du har mulighed for at opleve yoga med olier og blive klogere på deres virkning.

  Anne beskriver selv workshoppen således:  

  Praktisk info:

  Dato: ‘Søndag den 10. oktober 2021  kl. 14:00 – ca. 16:30

  Sted: Karma Studio, Pindborggade 4A, Sæby

  Forplejning: Kaffe, the, vand & frugt m.m.

  Pris: 145 kr

  Medbring: behageligt tøj med god bevægelsesfrihed (til yoga) + notesbog og pen.

  “Denne eftermiddag bliver en kombination af lidt Yoga og information om de fantastiske olier fra doTERRA – primært for dig der er NY, men ellers er du også velkommen det bliver dog på helt begynder niveau 

   Vi starter med lidt Blid Restorativ Yoga, hvor du får lov at prøve nogle af de olier jeg bruger mest til yoga, og mærke hvordan det lander i dig sammen med yogaen.

   Efter yogaklassen vil jeg give dig en dybere forståelse de Essentielle oliers mange anvendelsesmuligheder, jeg fortæller om hvordan de kan anvendes i hverdagen og vi kommer til at snakke en del om hvordan de kan bruges som Hus Apotek.

  Vi kommer ind på hvordan du kan bruge olierne til både fysiske og følelsesmæssige udfordringer – du får lov at prøve, dufte og evt. smage på olierne – og stille alle de spørgsmål du måtte have.

  Der vil være mulighed for at bestille olier – og vi tager en snak om hvordan du kan købe dem hvis du føler de kalder på dig.

  Anne Balslev Pallesgård

  Indehaver af Gaia Yoga, Holistisk Fysioterapeut, yogalærer og stressbehandler m.m. 

  Jeg glæder mig vildt til at opleve med yoga med olier. Skal det være sammen med dig?

  Når man dufter til æteriske olier af høj kvalitet går de direkte i vores limbiske nervesystem, som jo styrer vores følelser.

  Derfor har man med olierne et 100% naturligt og særdeles kraftfuld værktøj til at støtte og styre sit psykiske velbefindende. De kan løfte, trøste, berolige og meget mere. Det er det, der kaldes aromaterapi.

  Der findes utallige olier – både rene udtræk fra blomster, bark, blade etc. og forskellige blandinger. At kende dem og deres potentiale er næsten en videnskab i sig selv.

  På workshoppen vil du få demonstreret olier fra Doterra, som er de reneste og mest koncentrerede på markedet.