VINTER HVILE MED RESTORATIV YOGA

en nærende workshop med Anne Balslev Pallesgård

søndag den 30. januar 2022
fra kl. 14:30 – 16:30

SLIP ræset – og find ind i vinterens dybe ro

Giv dig selv en PAUSE – blot for en stund – og lad krop og nervesystem få 2 timers healende hvile

Vi starter med langsomme bløde bevægelser – lander i støttede stillinger hvor krop og sind kan få lov at finde RO, og giver dig mulighed for at synke dybt ind og ned i kroppen.

Restorativ yoga hjælper dig med at finde RO og vende blikket indad. Vi fokuserer på sansningen IND i kroppen og arbejder med åndedrættet i stillingerne.

Det kan skabe en vidunderlig afspændende effekt på vores nervesystem – en hjælp til at find RO med en rolig og dyb praksis – ALLE KAN VÆRE MED.

I 2 timer tillader du dig selv “ikke at gøre noget”, lader kroppen hvile, på den måde stimuleres det parasympatiske nervesystem der sætter gang i kroppens naturlige evne til at berolige og heale sig selv.

Du bliver undervejs introduceret til forskellige æteriske olier som vi bruger sammen med yogaen til at støtte kroppen i processen

Når du har arbejdet med kroppen og nervesystemet har fundet hvile, guides du ind i en lang dyb YOGA NIDRA afspænding som virker afspændende og stress regulerende, en “vågen søvn” tilstand som giver NY energi

DIN PRIS ER KUN 265 kr.

Anne Balslev Pallesgård
Indehaver af Gaia Yoga, Holistisk Fysioterapeut, yogalærer og stressbehandler m.m. 

Praktisk info:

Dato: Søndag 30. januar 2022

Tid: Kl. 14:30 – 16:30

Sted: Karma Studio, Pindborggade 4A, 9300 Sæby

Forplejning: The, vand, lette snacks

Medbring: Blødt og behageligt tøj, en trøje og tykke strømper og evt. vandflaske. Vi har udstyr, men du er også velkommen til at medbringe dit eget.

Antal deltagere: Begrænset deltagerantal, så alle har god plads

Pris: 265,- kr.