Fra strategi til succes - Følger du strømmen eller lever du drømmen

Foredrag med Tina Katja Lund Andersen
Tilmeld dig her

GRATIS FOREDRAG

Fra Strategi til Succes – Følger du strømmen eller lever du drømmen?

Jeg har fået mulighed for at invitere til et fantastisk foredrag, hvor du kan blive  inspireret til et liv med mere energi, glæde og overskud.

Få en større bevidsthed om, hvordan du skaber balance mellem din indre og ydre verden og finder fred i dig selv. Der vil bl.a. være fokus på Vision, Intention, Mindset, Inner Game, Action, Fokus og Taknemmelighed, Accept og Tilgivelse.

Kom og bliv fyldt op med energi, inspiration og væk din indre skaberkraft.

Tina har en evne til at trække det komplekse ned i øjenhøjde, at illustrere og inddrage jordnære redskaber til, hvordan vi lever mere i nuets kraft og gør vores drømme til virkelighed.

Tina Katja Lund Andersen er coach og mindset træner og forfatter til bogen: Fra strategi til succes – følger du strømmen eller lever du drømmen? Hendes vision er at give dig tro, styrke og redskaber til, at du kan løfte dig selv og dine drømme op til helt nye højder i dit liv.

Tina og hendes mand oplevede for 22 år siden at grundvolden forsvandt under deres fødder, fordi hendes mand faldt ned med en paraglider, brækkede ryggen og blev lammet. I dag lever de sammen et liv, hvor de hver især og sammen gør deres drømme til virkelighed.

Se og læs mere her: Den Indre Verdensmester https://www.denive.dk/
Hent gratis meditation her: https://www.tkla.dk/

Praktisk info:

Dato: Tirsdag 28/2 kl. 19:00 – 20:30

Sted: Pindborggade 4A, 9300 Sæby

Foredragsholder: Tina Katja Lund Andersen

Pris: Din mailadresse på vores lister (du kan til en hver tid afmelde igen)

Antal pladser: Max 30 (først til mølle)