FORÅRSKONKURRENCE

Hjælp mig med at finde et godt navn og vind et gavekort på 500 kr.

Du deltager ved at besvare minimum ét af spørgsmålene og indsende formularen. Der trækkes lod blandt alle svar den 1. maj 2021.

Snart åbner dette skønne lokale for yoga, mindfulness – og meget mere

Jeg håber, at mit nye stemningsfyldte studio i Pindborggade 4a, Sæby, vil komme til at summe af liv og danne rammen om mange forskellige former for aktiviteter med fokus på sundhed, trivsel, livsglæde – gerne med flere forskellige arrangører.

1. Hjælp mig med at finde et godt navn

Derfor vil jeg ikke bruge mit yoga-firmas navn, men meget gerne have din hjælp til at finde et kort og godt navn til stedet – gerne med “studio” men uden “yoga”.

2. Hvilke tilbud kunne interessere dig?

Mit hoved er fyldt med gode idéer til hold, workshops, kursusforløb, retreats og events, men det vigtigste er jo, hvad du (og andre) kunne have interesse i.

Derfor bliver jeg meget glad og taknemmelig, hvis du vil sætte X i alle de forslag, som du synes lyder tiltalende og spændende.

Hvis du har en god idé eller et ønske, som ikke er med må du meget gerne skrive det. 

Lidt om de forskellige former for  tilbud

Yoga kan være mange ting. Der er forskellige stilarter. Man kan have et tema eller fokus på et problem, og det hele kan tilbydes på forskellige måder.  Her er en kort forklaring:

UGEHOLD Mine ugentlige hold kører typisk 10 uger ad gange 4 gange på et år. Du vælger ugedag, tid og yogatype. Temaerne vil variere fra  gang til gang.

KURSUSFORLØB Har et foruddefineret mål og indhold samt en afgrænset længde. 

WORKSHOPS Er enkeltstående events, som typisk varer 2 – 2½ time. Her går man typisk mere i dybden med et emne og har lidt bedre tid. Form og indhold kan variere og nogle gange får du ekstra materiale med og/eller noget at spise og drikke.

FYRAFTENS EVENTS Med jævne mellemrum vil jeg for en beskeden pris invitere til et event på ca. 1 – 1½ time, hvor jeg eller en gæst holder et mini-foredrag, en kort session eller demonstration. Kontakt mig gerne, hvis du har en god idé.

SKYND DIG AT SENDE DIT FORSLAG

Jeg trækker en vinder – blandt alle forslag – lørdag den 1. maj.

BEMÆRK! Ved at deltage i navnekonkurrencen tilmelder du dig samtidigt min mailliste, så du vil få invitationer, nyheder og tilbud pr. mail. Dine oplysninger bliver håndteret iht. GDPR og du kan om ønsket nemt afmelde med et enkelt klik.