Få min populære lydfil

– og nyd 25 minutters salig afspænding

Skriv dig på listen og få min lydfil med Bodyscanning

Body scanning er en af de grundlæggende øvelser i mindfulness og ofte den, som man starter med at træne.

Formålet med øvelsen er egentlig ikke afslapning, men det at træne tilstedeværelse i nuet og fokus på én ting ad gangen.

Det sker ved, at jeg guider dig til at mærke din krop med intenst fokus på en enkelt kropsdel og derefter gå videre.

De fleste finder dog øvelsen meget afslappende. Ja, mange falder faktisk i søvn. Hvis det sker, er det fordi du trænger til det og fordi øvelsen får dit nervesystem til at give slip.

Udfyld formularen herunder, så får du øjeblikkeligt et link til at afspille og/eller downloade lydfilen. Du bliver samtidig skrevet på mit nyhedsbrev, så du jævnligt vil modtage tips, inspiration og nyheder om events m.m. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik, og jeg behandler naturligvis dine data iht. GDPR.